SOLin kevätkauden kuulumiset

Kuten koronavirus on vaikuttanut meihin kaikkiin, on se myös tehnyt SOLin keväästä erilaisen kuin alunperin suunnittelimme. Perinteiset torstaitreenit Vinnillä, vaihtuivat etäharjoituksiin, ja kovasti harjoittelemamme Carmina Burana -yhteiskonsertti siirtyi syksyyn. Etätreenit ovat kuitenkin olleet kevään pelastus ja kiitokset ihanalle johtajallemme Sabrinalle, joka on innokkaasti suunnitellut erilaisia etäharjoituksia. Etäharjoituksissa olemme keskittyneet asioihin, jotka jäävät tavanomaisissa harjoituksissa vähemmälle huomiolle, kuten esimerkiksi musiikinteorian kertaamiseen. Toki harjoituksissa on päässyt myös laulamaan!
Viime torstaina 11.6. uskaltauduimme kuitenkin jo kaudenpäätöspiknikille Kaivopuistoon. Miten mukavaa olikaan päästä pitkästä aikaa laulamaan yhdessä, ja näkemään kuorokavereita livenä!
Toivomme, että pääsemme aloittelemaan syyskauden normaalisti elokuussa. Koelaulut järjestetään 3. ja 10.9. Odotamme uusia laulajia riveihimme. Carmina Burana -konsertit järjestetään 25.9. klo 19 Järvenpää-talossa ja 26.9. klo 19 Temppeliaukion kirkossa. Save the date! Nähdään jälleen syksyllä!
Aurinkoista ja ihanaa kesää kaikille!