SOL toivottaa seuraajilleen hyvää joulua ja onnellista vuotta 2021!

Kulunut vuosi on ollut monella tapaa erilainen kuin kukaan meistä olisi voinut kuvitella. Vuosi on ollut myös SOLille hyvin poikkeuksellinen: maaliskuussa kuoro siirtyi etäharjoituksiin ja syyskausi harjoiteltiin pienryhmissä, kunnes kiristynyt koronatilanne päätti harjoittelukauden juuri ennen joulukonserttiamme. Vuosi 2020 jää SOLin historiaan vuotena, jolloin SOLilla ei ollut yhtään koko kuoron esiintymistä vuoden aikana, ja kuorolle perinteikäs ja rakas maakuntakiertue Savoon jäi väliin. SOL ei kuitenkaan ole maannut laakereillaan, vaan on kehittänyt pienryhmätoimintaansa, ja rekisteröityi hiljaittain yhdistykseksi. Onnea Savolaisen Osakunnan Laulajat ry!

SOL haluaa toivottaa rauhallista ja turvallista joulua ja mitä parhainta tulevaa vuotta seuraajilleen. Toivotaan, että vuosi 2021 on täynnä valoa, ja se mahdollistaa paluun lähemmäs normaalia, ja jossa kuorolaulu ja siitä nauttiminen on turvallista niin kuorolaisille kuin yleisöllekin. Kiitokset kuluneesta vuodesta ja nähdään pian konserteissa!

P.S. Voit tukea SOLin toimintaa liittymällä kannatusjäseneksi:
https://forms.gle/bkeuJkTXYAawh6G68