Katse kohti joulunaikaa

Kuoro vietti 8. lokakuuta 2022 upeaa 90-vuotisjuhlapäivää.

Kiitos kaikille loppuunmyytyyn juhlakonserttiimme saapuneille kuulijoille, mahtavalle 40-henkiselle projektikuorolle, kaikille kanssamme juhlimaan tulleille entisille taiteellisille johtajille, entisille ja nykyisille laulajille, SOL60-seniorikuorolle, historiikkitoimikunnalle, vuosijuhlamestareille, SOLin lukuisille ystäville ja tukijoille! Ikimuistoiset vuosijuhlat antavat voimaa jatkaa läpi syksyn ja talven. Musiikki on ihmeellistä, yhdessä laulaminen liki taianomaista!

Jos sinulta on jäänyt hankkimatta SOLin 90-vuotishistoriikki “Aamun kultainen kuoro” (toim. Roosa Ruotsalainen), tämän noin 130-sivuisen teoksen saa tilattua itselleen tai lahjaksi tiedustelemalla kuoron hallitukselta sähköpostitse osoitteesta sol-hallitus(ät)helsinki.fi.

SOL valmistelee nyt lämmöllä ja huolella jouluohjelmistoaan, jonka esitämme neljässä joulunajan Seimi-konsertissamme.

la 3.12.2022 klo 14 Kerimäen talvikirkko
la 3.12.2022 klo 18 Savonlinnan tuomiokirkko
su 4.12.2022 klo 15 Haukivuoren kirkko
ti 13.12.2022 klo 19 Paavalinkirkko, Helsinki

Savon-kiertueella konsertteihin on vapaa pääsy, käsiohjelmamaksu 10/20/30 euroa. Helsingin-konserttiimme on lipunmyynti ennakkoon ja ovella.

Lisäksi kuoro esiintyy Akateemisessa joulukonsertissa Kallion kirkossa perjantaina 9.12.2022 (lipunmyynti ennakkoon ja ovella) sekä pienemmillä kokoonpanoilla Helsingin yliopiston eri tiedekuntien valmistumisjuhlissa.

Seuraathan meitä Facebookissa ja Instagramissa? SOLin somekanavissa julkaistaan tasaisin väliajoin ajankohtaista tietoa konserteista ja tapahtumista sekä väläytetään parhaita hetkiä kuoron toiminnasta.

Tervetuloa kuuntelemaan Savolaisen Osakunnan Laulajia!